2013. július 13., szombat

Kamu húsok a boltokban

****************
Darált-hús... pép???
****************
Tegnap a tescoban darált húst akartam venni. Találtam is... hmmm.... marha-sertés 1 kg 849.-Ft-ért??? Gyanús volt. Ilyen olcsó lenne? És olyan pépes... egyáltalán hús ez? Jól megnéztem és nem hittem a szememnek! Nátrium glutamát is van benne???!!! A darált húsban??? Abba minek??? Vagy ez akkor mi? Hát nem hús az biztos! Valami pépes vacak. Mellette ott volt a valódi sertés hús, 500g 1099.-Ft-ért. De ezek után már ezt sem volt gusztusom megvenni, főleg, hogy pulykát szerettem volna. Az embernek a főzéstől is elmegy ilyenkor a kedve. Mi jön még???



A pépből készült darált hús után, itt az új finomság a ragasztott hús! Már kapható a nagyobb áruházláncokban, csak tessék csak tessék!
Nem csoda, ha a magyar húsipar nem tudta tartani a lépést ezekkel a dolgokkal, és talán jobb is így.

Húsragasztásról videó:

16 megjegyzés:

  1. Semmi értelme az életnek. Minden mérgező, szar, lepra, lepusztult, és ehhez még hozzájárul hogy degeneráltak az emberek... azok a kétlábúak akik hétmilliárdan vannak és ebből hatot a legyek lepnek be és mocsokban élnek. Idő kérdése, mikor dobbantok. Maximum pár hónap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hova dobbantasz? Miképp?

      Amúgy teljesen igazad van.

      Törlés
  2. Bocsáss meg de ez igen nagy marhaság lenne.
    Én azt fontolgatom hogy kiköltözök a természetbe. De ezek miatt hogy eldobjam az életem...pfff... kizárt.
    Különben is újjászületsz tetszik avagy sem.. ;)

    VálaszTörlés
  3. A húsok-kenyerek-tejek (hormon)mérgezésénél és zöldségek-gyümölcsök injekciózásánál és festésénél hol a fenében van a Greenpeace??? Lapul, mint sz..rrrrr a fűben???

    VálaszTörlés
  4. Nonstop küzdd ezek a mocskok ellen, mint most a GMO betiltása ellen. Az hogy Te a kereskedelmi médiából nem hallasz róla, az más dolog.
    Egyébként meg Te is harcolhatsz ellene, ha termelőtől vásárolsz, nem a halált okádó multiknál...

    VálaszTörlés
  5. na Ti kémikusok összeültetek :D :) fogalmatok sincs mi az a nátrium glutamát...Tény és való, hogy idegméreg, de jómagam sem vagyok vega és szerintem ti sem...és egészen biztos vagyok benne hogy egy valamelyiktek evett már ilyet. Túlélte nem? DE. ennyire fikáztok itt dolgokat, takarodjatok a faszra vidékre, falura tenyésszetek állatokat magatoknak, és nem fogjátok húzni a szátokat az E621 -re

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Névtelen2013. július 19. 11:57" Egyél sok nátrium glutamátot és kívánom hogy éld is túl.

      Törlés
    2. Látszik rajtad, hogy már hat a nátrium -glutamát nálad. Máskülönben nem írnál ilyen oltári nagy hülyeséget. És ez véresen komoly. Ezen gondolkozz el. És ne azokat ócsárold akik a természetes, tiszta, az alapvető emberi jogaikat követelik.

      Törlés
  6. ha nem lennének kiegészitök a sok áll természetvédő, aki 1 napotsem dolgozott a földeken, vagy az állatok melett mind éhenhalna, mert nem tudja megfizetni a természetes hus árát, ami kb 3000Ft 10EU körül van kilonként
    tessék a bogarakat egyenként megfogni, hogy ne keljen permetezni a gyümölcsöket tessék növekedésre késztetni a buzát hogy teremjen anyit amenyit megeszünk és nelegyen éhinség tessék tudomásul venni, hogy mindenhez kell vegyszer meg adalék anyag. ki mit tud megfizetni azt veszi meg és nem ocsárolni kell azt akinek csak felturbozott kajára tellik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te nagyon idióta vagy...Képzeld el, ha nem permetezel, attól még van termésed. Neked biztos nincs, mert soha nem próbáltál meg semmit csinálni. Azok a bogarak is a természet része és nekik is jár a részük a termésből. Irigy vagy, mohó, idióta és menthetetlen. A természetet irtani nem szabad. A permetet előbb fújnám a fejedre, mint a bogarakra. Akinek a felturbózott kajára futja, az nem tud gondolkodni... Nem a pénzt kell kergetni, hanem teremteni kell értéket. Nem szőrme bundát, meg aranykarláncokat, hanem ételt... Ha van felesleged, akkor oszd szét a rászorulóknak!!! Patkány vagy és az is maradsz!

      Törlés
  7. Még a szart is megetetnék az emberekkel !! Lehet hogy bogarakból fognak sztéket gyártani .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az unió 3 milliárd euróval támogatja a rovarevészetet!--teljesértékű fehérje van benne--hajrá ! zabálhatjátok a sáskát, a legyet, a pókot a hernyót sőt még a panelekben elszaporodott csótányokat is! Jó élvezkedést hozzá!--nemsokára kapható lesz a rovar szakácskönyv is!:))

      Törlés
  8. Kitettem a TESCO face oldalára, ime: https://www.facebook.com/tescoaruhazak/posts/488396417911946?comment_id=70391024&offset=0&total_comments=3&notif_t=share_comment
    Akar hozzá akar szólni, megteheti!

    VálaszTörlés
  9. Én csak annyit, hogy ma hazamentem kisvárosba, 2 szilvától és egy őszitől már fájt a hasam, hülyeség, de lassan nem bírok természetes dolgokat enni. Az kritizáljon, aki tudja miről van szó.

    VálaszTörlés
  10. Tudom mindenkinek van pénztárcája..inkább egyél kevesebbet de minőségit.Menj ki a piacra és vásárolj magyar terméket még ha drágább is mint a multi,,,De lehet megkíméled magad a ráktól és egyéb betegségektől..Én 7 éve futottam bele az újra címkézett felvágottak csapdájába..30 kilót fogytam vastagbéltükrözés 4 fajta gombát találtak a gyomromban,Sóban vízben főt krumpli is kijött belőlem a keserű tea minden.. antibiotikumos kezelés és orvoshoz rohangálás..Azóta nem állok meg utcai hamburgeresnél kifőzdéknél nem veszek tálcás felvágottat..Vettem sonka formát és elkészítem itthon a gépsonkát a kolbászt és csak egy henteshez járok aki név szerint szólít....Vigyázzatok az egészségetekre.

    VálaszTörlés